Ügyfélszolgálat - ÁSZF

Kapcsolat:

Irodánk címe: Szigethalom József Attila utca 26/2


Ügyfélfogadás:
H-P 09:00 - 16:30-ig

Ügyfélszolgálat:
Telefon: 
Mobil: 70-610-57-00
Fax: 24-400-817
Email: gazcirkobolt@gazcirkobolt.hu

Általános szerződési feltételek (ÁSZF):

 Jelen ÁSZF a Webshop használatára vonatkozik.

1. Általános Szerződési Feltételek alanyai, tárgya, hatálya
1.1 A www.gazcirkobolt.hu domain név alatt elérhető Internetes Webshopot Kiss Ferenc egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti és tartja fenn. Az Üzemeltető adatai: székhelye: 2315 Szigethalom, József Attila utca 26/2. Adószáma: 65195248-1-33, kibocsátó cégbíróság: Pest megyei Bíróság, Elektronikus elérhetősége: frenki66@invitel.hu, Telefonszám: +36/70-610-57-00, A kapcsolattartó személy neve: Kiss Ferenc.
1.2 A Webshop abból a célból jött létre, hogy az ügyfelek az Interneten keresztül vásárolhassanak az általunk forgalmazott termékekből. A Webshopon keresztül értékesített termékek kézbesítési címe csak Magyarországon lévő cím lehet.
1.3 A jelen szerződési feltételek (ÁSZF) hatálya csak a Webshop által nyújtott szolgáltatásokra és értékesített termékekre, illetve a Webshopon elérhetővé tett információkra terjed ki, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó távközlő eszköz (nyomtatvány, levél, sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, telefon, fax, SMS) használata útján kötött szerződésekre, és az azok alapján, illetve személyesen nyújtott szolgáltatásokra és értékesített termékekre nem.
1.4 Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) 4.§-a által előírt adatszolgáltatási kötelezettséget a Webshop nyitóoldaláról elérhető Ügyfélszolgálat menüpont tartalmazza.
1.5 A Webshop használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, azokra a magyar jogszabályok vonatkoznak, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Üzemeltető nem iktatja.
1.6 Az Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal részeinek vagy egészének on-line vagy off-line (beleértve grafikai elemek, szövegek, kép, hang- és videó multimédiás anyagok, szerkesztés) újra publikálása.

2.Megrendelés
2.1 Az Üzemeltető Webshopján keresztül való vásárlás nincs előzetes regisztrációhoz kötve. A Webshopon közölt információk a Ptk. rendelkezései alapján ajánlattételi felhívásnak és nem szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak minősülnek. A Webshopban elektronikus úton való megrendelés esetén következésképpen a Megrendelő minősül ajánlattevőnek.
2.2 A webshopban található termékek aktuális árait a termékkategóriák oldalai tartalmazzák.
2.3 A Webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, amelyek nem tartalmazzák a megrendelt termék magyarországi kézbesítési címre történő eljuttatásának költségét.
2.4 Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Webshopon feltüntetett termékek rendelkezésre állása tekintetében. Ha az Üzemeltető raktárkészletében nem elérhető a megrendelt áru, annak várható rendelkezésre állásáról értesíti a Megrendelőt.
2.5 A Webshopban történő megrendelés elküldését követően a megrendelés megérkezését az Üzemeltető e-mailben visszaigazolja.
2.6 A Webshopban megtalálható termékek a Webshopon kívül is megrendelhetőek, illetve megvásárolhatóak az alábbi módon:
(a) telefonon a +36/70-610-57-00-s telefonszámon; az ügyfélszolgálat elérhetőségére vonatkozó adatok:
elérhető hétfőtől péntekig 08:00-16:00 óra között.
E-mail: frenki66@invitel.hu, levélcím:Kiss ferenc (2315 Szigethalom, József Attila u. 26/2.)
(b) E-mailben a frenki66@invitel.hu -n.

Kiszállítási feltételek:

 
Készítette: Gazcirkobolt.hu
gázcirkobolt © 2018